kisir politik tartismalar 

kapat
  1. kimsenin birbirine bir şey veremediği insanların sadece birbirine öfke duyması ve ayrışma yaratması sonucu doğuran verimsiz iletişim hadisesi.
    #3385735 (HicbirSeyGorunduguGibiDegildir, 12.05.2008 00:22)

© 2008 - uludağ sözlük

kisir politik tartismalar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kisir politik tartismalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kisir politik tartismalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dunya kupasi kaldirilsin » avrupa yakasi » half time » tanga » notepad plus plus » bir tek yasanarak ogrenilirmis hayat » minimum brain activity » sevmedigin ot burnunun dibinde biter » 2000000000000000000 » prison break » moderatorlerin enayi olmasi » melcore » registry » turk vatandasi » mpal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk egitim sistemi » uludag sozluk online dil bilgisi dersleri » gecmisi ozlemek » mesut yar la uyan turkiye » fatih tekke » yandim » sebnem gursoy » deadline » yaran videolar » yamyam yiyen yamyam » misafirlikte sifonu bozuk tuvalete yapmak » sozlugun en kaliteli ve en mukemmel yazari olmak » patates » amdan gotten latince » kill for you