kisinin kendinden bilmesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kisinin kokenini yanlis bilmesi
  2. kisinin kendinden korkmasi
  3. 204 kisinin alttan aldigi dersi 11 kisinin gecmesi
  4. bakan in msn i bilmesi
  5. iskandinavlarin en az 4 5 dil bilmesi
  6. herkesin her seyi bilmesi
  7. bir kadinin bilmesi gerekenler
  8. dilencilerin yabanci dil bilmesi
  9. finlilerin isvecce bilmesi
  10. her erkegin bilmesi gerekenler

© 2008 - uludağ sözlük

kisinin kendinden bilmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kisinin kendinden bilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kisinin kendinden bilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » ask karartir » cehennem dialoglari » kadin erkek esitligi » ayyash maghanda » dibutil suksinat » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » shaquille o neal » kuresel finans krizi icin cozum yollari » solo test » bir kadinin en masum oldugu an » alone with everybody » fc oranges » gossip girl » istanbul surlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iste kuku kuku geldim » tilki dansi » radyo uludag » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » ulu tv icin program onerileri » folkearth » bekliyorum » aciz olmak » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » nietzsche agladiginda » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » gece vakti disarda gezen kiz » nane limon » avcilar kampusu » uypaciyakoverbeni