kisinin kendi capinda takilmasi 

kapat
  1. yeterli olmayan $ey. çap geni$lerken yarıçap statikse bu batıldır.
    #1062695 (ceviz agaci, 27.12.2006 00:30)
  2. gece entry giren yazarlar için de geçerlidir. feci şekilde testosteron salgılayan sol frameden bağımsız çalışarak, bol bol getir ve rastgele butonu kullanılarak yapılandır.
    #1062721 (abberline, 27.12.2006 00:34)

© 2008 - uludağ sözlük

kisinin kendi capinda takilmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kisinin kendi capinda takilmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kisinin kendi capinda takilmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» malumatfurus » sinan engin bilgisiyle istifa etti » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » hasan kurtulmus » sonu sacma biten fimler » turban » fenerbahce kupasi » iset » ya rabia » tersten yazmak » adam smith yaniliyor » the usual suspects » bakireler ulkesi » if we don t end war war will end us » gozume toz kacti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agzini cart diye yirtarim » jean paul sartre » arkadasinin ensesine saplak atan penguen » mesnevi » planor » ben bilmem beyim bilir » zvjezdan misimovic » neden hala » ask yaslandirir » sinan engin » turk silahli kuvvetleri » flesh for fantasy » ilk hava gemisi » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » faati