kisinin karakterine gore degisir tabikide 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oyuncu karakterine gore karar vermek
  2. bakis acisina gore degisir
  3. once araba degisir sonra hanim degisir
  4. asik olunan kisinin meslegine gore ilani ask
  5. bir sey degisir her sey degisir projesi
  6. kime gore bana gore neye gore sana ne
  7. roman karakterine asik olmak
  8. dizi karakterine asik olmak
  9. dizi karakterine kin duyan insan
  10. dizi karakterine sinirlenip oyuncuya sovmek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seri arti oy alan entry nin silinmesi » redd » koltuk alti killi olan kizlar » shoot first » sevgilinin vurdumduymaz olmasi » cildirin » download helper » beni yak kendini yak ama kediyi yakma » fasizmin kurbani turban » paranin satin alamadiklari » seovi » tutsikimiyancek » dunyanin en godos en igrenc en yavsak emosu » montgomery cliff » yilankale » fizik » satanist memur » hasretim sarhos » husnu bey » inquire » the art of spiritual purification » camasirlari katlamak » gitmek » impawards » besiktas tezahuratlari » 17 aylik bebege tecavuz » cakal ev arkadasi » amadeus » turhal in tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa