kisinin kafasinin calismamasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. devrimcilerin kafasinin calismamasi
  2. devrimci olmayanlarin kafasinin calismamasi
  3. kisinin kafasinin gectigi her yerden gecebilmesi
  4. ben butonunun calismamasi
  5. mesgaledeki oyunlarin calismamasi
  6. 204 kisinin alttan aldigi dersi 11 kisinin gecmesi
  7. beklemeye alinan bilgisayarin calismamasi
  8. autocad in windows vista da calismamasi
  9. lazlarin kafalari nin 12 den sonra calismamasi
  10. kadin aklinin verimli calismamasi

© 2008 - uludağ sözlük

kisinin kafasinin calismamasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kisinin kafasinin calismamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kisinin kafasinin calismamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» populer felsefe » prison break » anne bana ogun samast beresi orsene » yigit ozgur esprileri » lost » etc » eski sevgiliyi merak etmek » gece yolculugu » radomir antic » oneqeno a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games