kisilerle 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yilbasini istedigi kisilerle gecirememek
  2. tanimadigi kisilerle chat yapanlar problemlidir
  3. yasca buyuk kisilerle sikici muhabbetler etmek

© 2008 - uludağ sözlük

kisilerle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kisilerle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kisilerle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» caylak olmamak » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » onune gelene hakaret eden basbakan » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » zehra vakfi » varille petrol almak » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » izmir ekonomi universitesi » ibn i arabi » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » sinirli internetin ortak kullanilmasi » when nietzsche wept » nihat dogan dan aforizmalar » the usual suspects » haber sicmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » osman pamukoglu » vassili zaitsev » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » silmekten asinan burun » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » ask susar » dunyanin en mutevazi adami » bu savasa hayir diyelim » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » gulhan sen » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » olmeden once izlenecek filmler