kisi karsisindakini kendi gibi bilir 

kapat
  1. insan kendi düşünebildiği kadarıyla karşısındaki insanı değerlendirebilir ancak anlamın da atasözüdür.
    #2208189 (bohembebek, 27.08.2007 12:58)
  2. çoğu zaman hayal kırıklığıyla sonuçlanan durumdur...
    #3507898 (crazyhodja, 07.06.2008 20:29)
  3. (bkz: kişi kendinden bilir işi)
    #3507901 (back 2 dark side, 07.06.2008 20:29)
  4. iki kör bektaşi köfte yemektedir. biri diğerine neden ikişer ikişer yediğini sorar. Nerden anladın deyince karşısındaki: "ben ikişer ikişer yiyorum da ordan bildim" der. böyledir bizim hallerimiz.

(bkz: bektaşi fıkraları)
    (bkz: biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz)
    #3742304 (nevai, 30.07.2008 09:39)

© 2008 - uludağ sözlük

kisi karsisindakini kendi gibi bilir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kisi karsisindakini kendi gibi bilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kisi karsisindakini kendi gibi bilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kabus gibi cokmek » i got sober but i m not a soldier » dikili baris demokrasi ve emek senlikleri » ak 47 » hep o sarki » don t you forget about me » che guevara » ilginc ruyalar » fc dinamo bender » bunu biliyorum cunku tyler bunu biliyor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games