kisa winston soft 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. winston soft
  2. winston soft satmayan bakkal
  3. winston box isteyince soft veren bakkal
  4. winston soft u hicbir sigaraya degismemek
  5. kisa winston
  6. sevgilinin kisa mesaji kisa bulup kusmesi
  7. kisa kisa caldirip yuz kere aradim demek
  8. soft
  9. sir winston tea
  10. winston

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» icinde seker var diye cay icmeyen insan » otopsi » yeni hayat » kendi kendine konusan insan » 14 mayis 2008 » abdullah gul un sovalye olmasi » kutsal damacana » koponesti » voodoo » fyodor mihailovic dostoyevski » mor ve otesi » futuremark » gripin » ege elektrik elektronik muhendisligi » turklerin yabanci klipleri araklamasi » giyinmesini bilen erkekler » sacma ama oyle » mercedes e mualla diyelim kampanyasi » ennio morricone » pringles » fatih terim » ben seni asla » cildirma » fethi okyar » ey muhammed nasilsin iyisin insallah » samimiyetin sinirinin olmamasi » fenerbahce nin 100 uncu yil marsi » hasanoglan ataturk anadolu ogretmen lisesi » fiat regata a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa