kisa sana cok yakisiyor 

kapat
  1. braun adlı firmanın epilasyon aleti reklamı sloganımsı.. ayrıca haftalardır icime ukte olan durum.
    reklam boyunca kızın kısadan kastı "istenmeyen tuyler" iken, erkeğin kastı "mini etek" olmaktadır. *
    olay ise şudur: tamam hayata giren erkekler konusunda sayı fazla olmayabilir ama eş-dost-arkadaş-çevre gözlemim neticesinde yaptığım bir analiz varsa o da şudur kiii; erkekler * kız arkadaşlarına mini etek giydirecek kadar geniş değiller.
    reklam da ise gerçeğin tam tersi. erkek, kız arkadaşını mini etek giyme konusunda teşvik ediyor. kisa sana cok yakisiyor diyor. çeşit çeşit mini etek aldırtıyor.
    bir başka olay ise reklamda oynayan beyfendinin sapıkça bakışları.. tamam. karşındaki sevgilin. senin. ama. o kadar da bakılır mı yahu??

beyfendinin bakışlarına birkaç gram şefkat ekleyip, reklamı türkiye gerçeklerine uygun hale getirmek en doğrusu olurmuş..
    * *
    #2101436 (vera, 09.08.2007 20:10)
  2. reklamı izlerken ordaki elemana godos dememek elde değildir.
    #2101538 (arkun, 09.08.2007 20:34)
  3. (bkz: braun silk epil reklamindaki gavat bey)*
    #2101552 (haziran, 09.08.2007 20:36)
  4. tamamen hayal ürününden ibaret olan reklam şeysi. ulan insan sevgilisine kısa etek giydirir mi ? hadi engel olamadın giyiyor diyelim ' sana cok yakısıo giy ' denir mi ? maloz. senin ben varya neyse birsey demiyorum.
    #2101563 (zksek, 09.08.2007 20:38 ~ 20:40)
  5. godoş elemanın aynı zamanda gay olduguna dair ipucular veren dandik braun reklamı slogani.
    #2101594 (Cavit, 09.08.2007 20:45)
  6. erkekleri gerizekalı gibi gösteren, kadınların ne konuştuklarını anlamayan mahlukatlar olarak betimlendiren feminist reklamı. *
    #2101599 (lotbone, 09.08.2007 20:46)
  7. bir erkeğin sevgilisine mini etek giymesi konusundaki ısrarı nedeniyle ilginç bir reklam cümlesi.

"o eteği giyeceksin lan, keserim kendimi!" dese daha da ilginç hale gelebilirmiş.
    #2101608 (rectoa, 09.08.2007 20:48)
  8. (bkz: sünnetin zararları/#2422189)
    #2422207 (ELeCTrO, 03.10.2007 18:46)
  9. bu renklama her denk geldiğimiz de sevgilimin küçümser bir edayla bunu diyen beye gavat demesidir ki haklı yahu. hele ki yanında başka bir erkek varken sevgiliye böyle iltifat edilmesi ne kadar doğrudur tartışılır. domuzmuyuz biz arkadaşım kıskanmayalım.bugün 'aga baksana benim hatunun bacakları nasıl kaymak gibi' diyen godoşumuz yarın 'gel elle yokla' demez mi?
    #2422551 (samur, 03.10.2007 20:03 ~ 20:06)

© 2008 - uludağ sözlük

kisa sana cok yakisiyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kisa sana cok yakisiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kisa sana cok yakisiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk ten soguma nedenleri » sana gelmek istiyorum » ahti » sozlukte ahkam kesen ucuncu sinif blog yazari » be my guest » kum havuzu » seovi yi tek kisi sanmak » sozluk yazarlarinin itiraflari » universite kazanamamis ergen bunye ezikligi » ayni ip den girme sozluge silik olursun aybalam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games