kisa msjda bile 160 karekter var sende 1 tane yok 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kisa msjda bile 160 karakter var sende 1 tane yok
  2. sende sevdanin s si bile yok
  3. bir tane bile sinav cekemeyen dallamalar
  4. x kisi okumus bir tane bile yorum yok
  5. istersem bir tane bile agac birakmam
  6. bin tane bkzim olsa birini bile vermem
  7. o kadar yorum yapilmis bir tane bile video yok
  8. bin tane gonlum olsa birini bile vermem
  9. sms de bile 160 karakter var sende 1 karakter yok
  10. baslik actim bir tane ayar yedim bin tane

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» vivendi » muharrem orucu » entry yi gondermeden once s leri dolar yapmak » deniz yusuf huseyin » osman cemal kaygili » bir zamanlar turkce diye bir dil vardi evlat » euro 92 » josh sensin holloway da sana girsin » aslan burcu erkegi » dislerini fircalamayan insan » alak » turk spor tarihinin en cok duyulan cumlesi » 13 milyon 983 bin 816 » dondurma fiyatlarinin ayi gibi olmasi » ambisinister » egilince yakasindan memisleri gorunen bayan » aidiyet » yasli teyzeye degil seksi kiza yer veren genc » bsgcd » alninda penguen dovmesi ile microsoft a saldirmak » on numara kubistim bacim » en gereksiz sarkicilar » radyo sol » dolmus dialoglari » kizamik » sevgiliyi optukten sonra babasiyla goz goze gelmek » metrolardaki ters koltuklar » kadinlar sizin tarlaniz gibidir » msn de ne dinliyorum ozelligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa