kisa msjda bile 160 karakter var sende 1 tane yok 

kapat
  1. "karektersizsin" kelimesinin hiciv sanatıyla süslenerek, kıyaslama yapılarak oluşturulan bir hakaret cümlesidir. sarf edilen kişide kızgınlık hali uyandırır.*
    (aLicia, 28.03.2008 05:28)
  2. teknolojinin artık hakaretlerimize kadar ulaştığını gösteren cümledir.
    (cumingsoon, 28.03.2008 07:36)
  3. karşıdaki insanı it götüne sokup çıkarmakla eştir.
    (balabulanmisparmak, 28.03.2008 08:08 ~ 08:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cevat guler » beyaz sahin in icindeki dort adam » alone with everybody » mfo » lost izleyip ucaktan atlayan cocuk » istridye makarna » mum sondurme » kafkaesque » oscar » moa » trainspotting » ne idugu belirsiz ikili iliskiler » hebelehubele » beni burda birak » dal ve budak » ayi kapani » engeregin gozundeki kamasma » kediye kafa atan mucahit fare » mynet okey » kirklareli nin tarihi eserleri » ketcapli pilav » persona » nudist » seri eksi oy veren ibne » hayrabolu nun tarihi eserleri » komunizm bir ulke degil anam » deve cokerten » kizilderili » 56 lar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa