kis su muzigin sesini 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ezan okunurken muzigin sesini acmak
  2. muzigin sesini ac diye kapiya gelen komsu
  3. ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist
  4. ezan okunurken muzigin sesini kisan insan
  5. yukaridan muzigin sesini kis ancuk diyen komsu
  6. muzigin sesini ac diye kapiya gelen abazan
  7. muzigin doa si
  8. muzigin aglamasi
  9. muzigin konusmasi
  10. muzigin elestirisi

© 2008 - uludağ sözlük

kis su muzigin sesini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kis su muzigin sesini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kis su muzigin sesini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vatan sasar » aci biber tursusu kavanozundaki suyu kafaya dikmek » ivan karamazov » kazein » arog » kral tv » sozlukte birinin surekli sizi takip ettigi hissi » 6 aralik 2008 amon amarth istanbul konseri » bazenn » frankfurt kitap fuari » okula tangayla gelen ogretmen » arti oylanan entry i tekrar acip okumak » kunal nayyar » ayriligin ilk gunu » beynimizin yuzde onunu kullaniyoruz yalani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 2008 2009 turkcell super lig 7 nci hafta » mikili balon » niyetsiz sozluk » missy higgins » teklif etme veresiye dost kalalim olesiye » leaves eyes » cekomastik » yahudi » vuslat dogan sabanci » bu sol frame dolacak bugun » ismail bulmus » kulodunu erkek arkadasin evinde unutan kiz » sariyer verem savas dispanseri » simdi benim baslik altindan cosuyoruz tamam mi abi » garantiarkadas com