kis oldum 

kapat
  1. muslum gurses'in son albümünde yer alan güzel parçalardan biri.

Hani dal çiçeğe durduğum
    Suydum da nerde, aktım su muydum
    Yapraklar gibi savruldum da
    Kış oldum
    Her kim değdi geçtiyse cana
    Unuttum unutuldum

Kim gelse
    Geçse artık
    Bu kırık kalbimden
    Can diye, dayan diye durdum

Ey aşk ben senden
    Bahar umduydum
    Sen yine

Kış oldun
    Uzun uzun.
    #355050 (laedri, 18.06.2006 10:51)
  2. david bowienin i m deranged şarkısının müziğinin üzerine yukardaki şiirin oturtulmasıyla oluşturulmuş şaheser. murathan munganın enfes şiirinin üzerine müslüm baba yorumu, kemanlar,ritim... konsept albümler* hep olsun, yapılsın müziğimiz şahlansın. (bkz: dolapdere big gang)
    #2638995 (risorder pejmurder, 28.11.2007 10:46)

© 2008 - uludağ sözlük

kis oldum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kis oldum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kis oldum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gossip girl » karl malone » damlaya damlaya gol olur » hasan celal guzel » desifreolmusdisiuuser » bulent ersoy ile ayni odada yalniz kalmak » antares alisveris merkezi » tirbuson olmadan sarap acmak » yeni baslayanlar icin sozluge sicmak » bakiniz oyunlari yapan yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci