kis aylarinda evde karasinek beslemek 

kapat
  1. bazıları muhabbet kuşu besler evde. bazıları balık. bazıları köpek falan. inanın bana, kış aylarında en keyifli olanı karasinek beslemek. bir şekilde ortamda uçan karasineğe özen göstermek.
    benim evimde bir tane var mesela. bir görseniz. akşamları, benim işten eve dönmemi bekliyor. ben mutfağa geçip bir şeyler hazırladığımda gelip omzuma konuyor. bazı günler, ağzımla besliyorum kendisini. bazen konuşmaya çalışıyor. yalan söyleyeni s.iksinler.

bazen, tek sırdaşım o oluyor. öyle çok korkuyorum ki sabahları gelip de yüzüme konduğunda tek bir hareketle onu öldürmekten. onu öldürdüğüm gün ya da o tuvaletteki lağıma girip de beni terkettiği gün, ben de ölürüm galiba. dayanamam ben bu yalnızlığa.

yoksa ne yaparım ben yalnız başıma.

ayrıca; unutmadan söylemeliyim: beni bu duruma getiren herkesin a.mına koyayım.

beni bir karasineğe muhtaç eden herkesin!
    #2711478 (cennetten kovulan, 18.12.2007 14:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kis aylarinda evde karasinek beslemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kis aylarinda evde karasinek beslemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kis aylarinda evde karasinek beslemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kis aylarinda evde karasinek beslemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » baslik ve nick uyumu » pes 2009 » yine mi lan » das lied von der erde » abdulkadir meragi » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » anne bize dimes al » haiti » onumuzdeki maclara bakicaz » annesine yardim etmeyen kiz evlat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bu sefer sevismedi » july4th » kabizkugu » kalem pustun elinde » ayhan isik » those were the days my friend » sobotta » onlineoto com » sozlukle ilgisiz istekler » yilmaz buyukersen