kirmizi oda 

kapat
  1. sakin $arkısı.. sakin sakin yine.

bir kırmızı oda dü$le
    yerde uzanmı$
    duvarda isimsiz yıldız
    nasıl ya$lanmı$
    niye tanıdık olsun ki bunca fazlalık
    ne yaratmaz ki istese
    korku ba$ımda

bir yalnızlık sesisin
    ah kahretsin
    her yerimde batmı$
    ağrılar birden
    kalktım baktım ve sabah
    #1418773 (ceviz agaci, 16.03.2007 18:41)
  2. bir grup sokak şarkısı

gün aynı gün
    hava aynı hava
    ışık cansız odamda

perde yamyeşil
    kanepe yastıksız
    kağıtlarsaçılı sehbağamda

kırmızı bir düşünce
    dolanırken içimde
    uykum hesapsız yatakta

yalnızlıktan değil sessizliğim
    çözümsüz bir denklem misaliyim
    yıkık dökük bu harebe sabahlarım
    sensizliktendir bil sevdiğim

bendeki beden sendeki can
    çiçeksin toprağımda açan
    sen aynı ben ben tıpkı sen
    biz benim içimdeyken

dert eski dert
    tasa eski tasa
    kırmızılıklar odamda

kaderim bu yokki hiç güzelliğim
    kurbagadan bozma bir prens miyim
    mucizenin büyüsü var dudaklarımda
    öp beni yaşanır et ey sevdiğim.
    #2064669 (kolibandı, 03.08.2007 20:28)
  3. Sürekli bir erotizm çağrıştıran hede.
    #2064690 (Carmadon, 03.08.2007 20:32)
  4. sakin'in çıkmasını dört gözle beklenen albümde bulunması farz olan şarkı..

(bir yalnızlık sesisin.. ah kahretsin her yerimde batmış.. ağrılar birden.. kalktım baktım ve sabah..)
    #2278732 (vera, 07.09.2007 17:34)
  5. öpülüp yaşanılır olmayı bekleyen kurbagadan bozma bir prensin yazdığı güzel şarkı.
    #3288298 (dibi dibi rek, 18.04.2008 22:30)
  6. "bir kırmızı oda düşle, yerde uzanmış, duvarda isimsiz yıldız, nasıl yaşlanmış..." derken sözler, tüm imgeler tek tek zihinde oluşur ve o kırmızı odayı düşler kişi; sakin'in, sözü ve müziğiyle, helal olsun dedirten bir güzel şarkısı daha.
    #3546017 (mucize, 16.06.2008 16:38)
  7. hissedilen şarkı.

bir yalnızlık sesisin
    ah kahretsin
    her yerimde batmı$
    ağrılar birden
    kalktım baktım ve sabah
    #3572483 (miel, 23.06.2008 04:55)
  8. (bkz: kirmizi don)*
    #3572563 (never neverland, 23.06.2008 08:50)
  9. se-si-sin derken şarkı nasıl bir haz veriyor yahu... *
    #3572597 (mucize, 23.06.2008 09:27)
  10. sakin'in son bir kaç gündür bağımlılık yapan şarkısı. mükemmel.
    #3719707 (suicidal imbecile, 25.07.2008 18:09)

© 2008 - uludağ sözlük

kirmizi oda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kirmizi oda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kirmizi oda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teror olayinda mesaj aramak » kurtlerin azinlik olma hevesi » anneanneden duyulan atasozleri » not a second time » evrim teorisi » al sana bir gobek ver bana bir bebek » pomak » tansel colasan in emekli olmasi » dayanilmaz kelimeler » turk olarak gorevim askerlik degil » ehliyet sinavi » a nick » damat hobbit pasa » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » amo felicitas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » acikan sozluk yazarinin drami » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » avcilar universitesi » kacak kelebek » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » berlin filarmoni orkestrasi » ernesto che guevara » haydi ic de cay koyayim » emine senlikoglu » faik » beirut » rafineri » der meister