kirmizi krampon 

kapat
  1. eski fenerbahçeli futbolcu j j okocha'nın türkiye'de başlattığı modayla satışları katlanarak tavana vuran bir spor ürünü.
    #108356 (ztanyas, 10.03.2006 05:12)
  2. hakan şükürlü bir reklam vardı kırmızı kramponlarıyla poz vermiş bir hakan şükür resminin altında kalecilerin en korktuğu renk yazıyordu
    #327946 (JuanSebastianVeron, 08.06.2006 11:40)
  3. şu sıralarda necati ates' in maçlardaki seçimidir.
    #883436 (abberline, 20.11.2006 01:32)

© 2008 - uludağ sözlük

kirmizi krampon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kirmizi krampon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kirmizi krampon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asosyallesiyorum muntazaman » aglamak » aglamak isteyen sozluk yazarlari » namaz » onemli olan boyu degil islevi » vladimir voskoboinikov » gamze » iyi ki erkekmisim lan denilen anlar » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » ulusozluk nba fantasy league » koca tren ufak ray vay yavrum vay » vatan in harry kewell yerine harry potter yazmasi » hacettepe universitesi » kibris sehitleri caddesi » hazreti muhammed » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yerli mali » arog » aristo » alternatif kus gribinden korunma yollari » allah yerine tanri kelimesini kullanmak » nadas » moderator » posta gazetesini haydar dumen icin alan insan » ercan taner » evde yalnizken yapilan abukluklar » ne sevdigin belli ne sevmedigin » sevgiliyi terk etmeyi istemek » yalanci ayrilik » yazarlardan denemeler » vuslat dogan sabanci