kirmizi kar 

kapat
  1. seda sayan'ın gecelerce ağlarsın unutma albümündeki parçasıdır.

farkında mısın bilmem ama
    sen eski sen değilsin
    çok değiştin buaralar
    sana bir haller oldu
    gitmek isteyen çeker gider
    aşkı alamazsın rehin
    ne halin varsa gör artık
    umrumda değilsin wallahi
    umrumda değilsin
    benim için herşey yeniden başladı
    hayatımdan çıktığın an
    belki birgün biraraya geliriz
    kırmızı kar yağdığı zaman
    #1493178 (cadi findigi, 05.04.2007 02:40)
  2. yağma ihtimali, titanik'in batma ihtimalinden daha düşüktür.
    "ne zaman"la başlayan soru cümlelerine verilen, sinirle karışık "hiçbir zaman" yanıtının eş anlamlısı="kırmızı kar yağdığında"
    mavi,yeşil,mor renkte kar yağma ihtimali olasılık bildirmekte midir bilinmez.
    #2786745 (yardimci kimyasal, 04.01.2008 00:28)
  3. çöllerde buyuk kum fırtınaları ardından yağma ihtimali ortaya çıkan meteorolij olay. sayısal lotoyu yakalama ihtimali ile eşdeğerdir.
    #2798140 (ardahan, 06.01.2008 14:25)
  4. kiyamet alametlerinden biridir, ve 3 sefer rusya'ya yagmistir.

moskova'da yagdigina bizzat sahit olmamla birlikte, kamcatka ve abakan'da da kirmizi kar yagdigi soylenmektedir.

http://www.uzunyayla.com/...skovaya-kirmizi-kar-yagdi -!.html
    #2909683 (schizo, 28.01.2008 19:33 ~ 12.09.2008 01:28)

© 2008 - uludağ sözlük

kirmizi kar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kirmizi kar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kirmizi kar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» grupsever yazarlar » havlayan ibne kopek » hamdolsun israf ediyoruz » caylaksiniz » de facto » ercan taner » 2000000000000000000 » dovulesi dizi karakterleri » hurriyet okumaya devam edecek misiniz » insanin sevgilisinin kendi seovisi olmasi » dunyanin 50 ay omrunun kalmasi » 2010 dunya kupasi elemeleri besinci grup » muteaddit » bir kiza sirtini cignetmek » yay burcu erkegi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sogan ekmek » aglamak isteyen sozluk yazarlari » istanbul universitesi yemekhanesi » tanga » intihara surukleyen sarkilar » cam kenarinda seyahat eden erkek gizli escinseldir » ulkucu yemini » ne icersiniz diyen garsona bilmiyorum demek » mmviii » theangelofdeath » zenci ogrenci » fenerbahce huzurevi » lack of comprehension » petrol ve akaryakit fiyatlari arasindaki iliski » kesismek