kirlisuyundapariltilar 

kapat
  1. hoşgelmiş beşinci nesil uuser. bu arada güzel şarkı...

(bkz: kirli suyunda parıltılar)*
    #3823075 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 15.08.2008 17:38)

© 2008 - uludağ sözlük

kirlisuyundapariltilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kirlisuyundapariltilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kirlisuyundapariltilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» coleslaw » cupcake » istatistiktir » noi albinoi » ders calismaya baslama gazi » john frederick lewis » uyumadan once the bards song dinlemek » mesut yar » dance with me tonight » badlik amiri » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » vstol » bos beles entryler » karinca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » ask tuketir » tretuvar calismasi » n sync » kul olayim kalem tutan ellere » uludag sozluk moderasyonu » akp biyigi » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » john travolta » vassili zaitsev » ahmet karayay » 22 inci yuzyil » no air » mona lisa ya bakip 31 cekmek » sekura