kirli cikin 

kapat
  1. züğürt görünüp çok para biriktiren kimse,bunlar acıkmamak için sıçmazlar ve burunlarının b.klarını yerler (ıyyyyy)
    #51549 (kısmetsiz, 03.02.2006 21:34)

© 2008 - uludağ sözlük

kirli cikin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kirli cikin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kirli cikin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turklerin yerini soyle sana sikolata alazayim » sevismek isteyen kadin » hirco » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » lut » gammazim ben » kendi fikriyatina uygun iddianin kanit olmasi » vladimir voskoboinikov » alternatif ogrenci meslekleri » 18 yasina girer girmez geneleve giden insan » ibrahim tatlises » eudemian ethics » ahmet alatan i terorist yanlisi olmakla suclamak » reklamin sonunda patlayan silah sesi » 2000000000000000000000000000000000 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hemsirelik okuyan erkekler » desmodus rotundus » nefes kesici » biz bu kafayla avrupa birligine giremeyiz ekolu » sisman insana soylenen laflar » dunyevilesme » sener sen » yaran sevgili diyaloglari » adam olmak » evine gidilen arkadasin sevgilisiyle kavga etmesi » ozgur sozluk » kayihan pala » ciktigim kizlari orgutlesem partim baraji asardi » insani anlamsizca mutlu eden seyler » melankolik