kirke 

kapat
  1. yunan mitolojisinde, güçlerini kötü yönde kullanan bir karakter olarak tasvir edilendir. insanları ahıra sokarak onları hayvana çevirirdi.
    (abberline, 28.04.2007 08:30)
  2. bakirkoy de super t shirt ler satan cok guzel ama bir o kadar da dar bir yerdir.. grup ve yabanci rock metal tarzi muzikler yapan sanatcilarin isimlerinin yazili oldugu t shirt ler satilmaktadir..
    (4bucuktan5bucuk, 15.06.2007 22:08)
  3. ikinci subesi bakirkoy ebuzziya caddesinde acilmis yer. gothic kizlarin fazlaca gidip geldigi , hos seyler satan dukkan.
    (calemityceyn, 09.09.2007 02:37)
  4. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 10.01.2008 01:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tarihdegilhatalartekerrureder » lokum diyor lokum » gokhan unal » iphone » seniz akel » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » salvador dali » viktor sklovski » fikrimin ince gulu » mririan » akp nin tribun amigosu » entry e bakiniz » steven gerrard » zeki alasya ya benzeyen kizlar » kalbe ben » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » somut » msn de evlenme teklif etmek » sevilesi yasaklar » 3 doors down » 24 saat online olup hayat dersi veren insan » uranus » 2030 yilinda cep telefonu ozellikleri » aczimin giryesidir » session variable » gulben ergen » el erzurumi » veli toplantisi esnasinda evdeki gergin bekleyis » umut sarikaya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa