kirin on yargilari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. deger yargilari
  2. toplumsal deger yargilari
  3. ulkelere gore deger yargilari
  4. on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan daha zordur
  5. kirin
  6. hevidar kirin
  7. mirin kirin
  8. beri kirin
  9. kirin grameri
  10. rexne kirin

© 2008 - uludağ sözlük

kirin on yargilari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kirin on yargilari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kirin on yargilari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukten top kesme ornekleri » patates » zall online diye bilgi entry si giren yazar » ulker urunlerini protesto etmek » ayriligin ilk gunu » fatih terim e 500 bin ytl maas verilmesi » aydin dogan yalcindag » var misin yok musun beyonce » bir derdim var yasanmisliklari » serkan cagri » uludag sozluk marsi » yaprak gibi upuzun entry » raio piiroja » istanbul universitesi yemekhanesi » osman pamukoglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dogan haber ajansi » simdi benim baslik altindan cosuyoruz tamam mi abi » keci boynuzu » le phallus » cassio de souza soares lincoln » atma kaydirma manevrasi » fiskobirlik findik ezmesi » sevistigi ortaya cikinca panik yapan tipler » yaran dil surcmeleri » eyfel i satin alan hurdaci » eshot » 10 eylul 2008 rusya galler maci » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » hepinizin topunu keserim » travma sonrasi stres sendromu