kiran kirana 

/ 3
kapat
  1. "ironiden", "imadan" ve dahi "hicivden" anlamayan bazı yazarların hedefi haline gelmiş yazar. laf soktuklarını sanıyorlar yazık.

ek: bu arada ortada bir deprem olmadığından ilgili yazı kendisini imha etmiştir, deprem sebebi olarak atatürk'ün sızlayan kemikleri gösterilmekteydi, bilin bakalım neden sızlıyor?
    #3242919 (kIran kIrana, 07.04.2008 21:47 ~ 21:48)
  2. son günlerde zaten az yazı yazan yazar. bu çok mu umrunuzda, hayır.
    bir etki bile yaratmaz eminim, niye yaratsın zaten.

atatürk'ün orada tanrılaştırıldığını sanıp da cevap yetiştirenlerden de bıkmıştır mesela.
    çok mu umurlarındadır, hayır.

kişisel tercihine bağlı olarak az yazıyla devam etmektedir.
    #3242940 (kIran kIrana, 07.04.2008 21:52)
  3. benim babam senin babani dover yazari. tüm entrylerini inceleyin, özellikle nickaltı olanlarını. illa birilerine cevap, illa takışma. bi sakin ol, bi sus, bi nefes al. zaten 4 kelimenin etrafında dönüp duruyorsun, yorma kendini biz ne diyeceğini biliyoruz zaten...

bakın mesela bi tanım daha girelim :

az sonra buraya entry girecek otomatik yazar.
    #3242983 (eurasian, 07.04.2008 22:01 ~ 22.04.2008 19:01)
  4. şu an buraya yazı yazan otomatik yazardır.

bazı anlayışlı insanların karalamalarına ve hakkında yazdığı yanlış izlenimlere elbet cevap verecektir, bunu yaparak da onlara bir ayrıcalık kazandırmamaktadır elbette.
    bazılarının ona garezi olduğunun bilincindedir, bazı insanların damarına bastığının bilincindedir.

karanlığa sürüklenen ülkeden endişe duyanlardan yalnızca birisidir.
    kelime hazinesi de onu dört kelimeyle konuşmakla itham edenlerden kat kat daha fazladır.

benim babam senin babanı döver yazarıymış.

o yazıları inceleyenler keşke bir şeyleri fark edebilse, ama etmezler.

ekleme: son olarak meşhur olmak gibi bir derdi olmayan yazar.
    #3243021 (kIran kIrana, 07.04.2008 22:07 ~ 22:10)
  5. benim yolumda ilerleyen yazar. her saldırıya cevap vermesi takdire şayan. kendi başlığına yazmadan menşur olunmaz. *
    #3243033 (sessiz ve derinden, 07.04.2008 22:09)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

kiran kirana başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kiran kirana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kiran kirana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gammaziye » le mans sarthe basket » aagresifbayan » ctrl s » flaviopolis antik kenti » finansbank » yaran youtube kufurleri » karl malone » dogan yurdakul » 70 model otobuste telefonu kapat diyen insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci