kiralik keder 

kapat
  1. dicle kadar kurudum
    ne sustum ne konuştum
    çöplükte bir gül gibi

böyledir savruluşlar

ben yaktım yangınımı
    ben inledim, ben izledim
    ölüm, seni gözledim

ömrümde çırpınışlar

şimdi kim anlar beni
    soğuk hayat, soğuk duvar
    sıcak birşey özledim

kalmadı başlangıçlar
    kalmadı başlangıçlar…
    yilmaz odabasi
    #2259612 (demester, 04.09.2007 12:17)
  2. kederden usanmış birinin, haykırışı .. geçici süreliğinede olsa acılarını üzerinden atmak isteyişini anlatan bir cümle olsa gerek.
    #2259623 (no name, 04.09.2007 12:18)
  3. keder ismindeki futbolcuyu almak isteyen kulübe verilebilecek cevap.
    - keder'i bonservisiyle birlikte almak istiyoruz başkan.
    + kiralik keder kardeşim.
    #2854879 (pvh19, 18.01.2008 00:33)

© 2008 - uludağ sözlük

kiralik keder başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kiralik keder ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kiralik keder nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saklanmanin en iyi yolu fazla gorunmektir » tu kaka bana » ataturk u putlastirmak » bu bilgisayarda insanlar oturum actilar » tum zirveleri organize etmek » sedat peker in fox river a transferi » tirbuson olmadan sarap acmak » yasar kabaosmanoglu » random peygamber » iphone a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci