kiragi 

kapat
  1. Su buğusunun soğuk havalarda, yerde, bitkiler, ağaçlar ve öteki nesneler üzerinde donmasıyla oluşan ince su damlacıkları.
    #432617 (yasakani, 16.07.2006 23:05)
  2. soğuyan sisteki veya aşırı derecede doygun havadaki subuharı, sıcaklığın sıfırın altına düşmesiyle birlikte buzlaşarak ağaç dallarında veya otsu bitkilerin üzerinde kara benzer oluşumlar meydana getirmesidir.
    #1461355 (esprimakinasi, 28.03.2007 01:41)
  3. atmosferdeki nemin soğuk yüzeylere temas ederek donması ile oluşan yağış türü.
    #1794469 (mavigeceler, 20.06.2007 10:50)
  4. Olusumu ciye benzer. Fakat yogunlasma 0 derecenin altinda gerceklestiginden buz kristalleri seklindedir.
    #1824076 (RaDaMeNT, 26.06.2007 13:56)

© 2008 - uludağ sözlük

kiragi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kiragi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kiragi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» wikipedia da turklere yapilan saygisizlik » kinali yapincak » vatan borcunun bedeli » turuncukolik » sarah connor » sinek ilaci puskurten aracin arkasindan kosan sinek » jonathan matias urretaviscaya da luz » harc » adim hidir mahlasim budur » doherty a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci