kingdom of desire 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. you are my desire
  2. desire
  3. law of desire
  4. the enigma of desire
  5. game desire
  6. fear and desire
  7. desire under the elms
  8. wings of desire
  9. joseph desire job
  10. freed from desire

© 2008 - uludağ sözlük

kingdom of desire başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kingdom of desire ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kingdom of desire nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ece erken » ciris otu » mehmet ali birand » bluevelve » regl sancisi cekenlere oneriler » dtm » balans ve manevra » yemek yemenin ilkellik olmasi » ote yandan » gul ki » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » tovarlak » avcilar universitesi » genetik determinizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amc » imkb » molla kaabiz » helal olsun dedirten entryler » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » no poetry » kacik burjuva diyaloglari » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » acemisinden ankara notlari » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » joey jordison » crossfire » farkinda olmadan domuz eti yemek » ask bekletir » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim