kimseyi taniyamazsiniz 

kapat
  1. kinyas ve kayra dan...
    "...Sonra birgün farkedilir hiçbir canlının anlaşılabilecek kadar basit olmadıgı.içine kapanık bir çocugun sınıf arkadaşlarını pompalI tüfekle katlettigini okursun gazetede. Orta yaşlardaki başarılı bir mühendisin bir çocuk gibi evinde, ailesinden kaçtıgına tanık olursun. Yargılar isabetsiz hale gelir. Çözdügünü ya da uyanışından yatagına dönüşüne kadar bir gün boyunca neler yaptıgını tahmin ettigini sandıgın insanları aslında ne kadar az tanıdıgını farkedersin. Ve yıllarca sadece kendini çift hatta daha fazla sayıda hayat sahibi gördügünden şaşırırsın bir benzerini başkasının da yapabilmesine. Hatta senden yüz kitap daha cahillerin aklından geçenleri okuyamadıgın için utanırsın kendinden. Oysa onlara benzememek için hiçbir iş yapmamış, hiçbir inanca ve amaca sahip olmamışsındır. Sadece gözlem ve eleştiri vardır hayatında. Ama onsekiz yaşına kadar son derece normal, başarılı, popüler bir çocukluk geçirerek gelmiş bir gencin kendisini asmasına tanık olunca, bir yudum bile yükselememiş oldugunu anlarsın."
    #1612897 (seybn, 06.05.2007 02:49)

© 2008 - uludağ sözlük

kimseyi taniyamazsiniz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kimseyi taniyamazsiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kimseyi taniyamazsiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» var misin yok musun daki kutu acicilari » aaron stainthorpe » yaran yanlis anlasilmalar » bu iyiligimi unutma » ferman padisahin daglar bizimdir » mafiaturk » adenoidektomi » ali turca » tarihteki unutulmaz ayarlar » ozlemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci