kimseye anlatmadim 

kapat
  1. bulent ortacgil şarkısı.

sev beni
    sar beni
    bir tek kötü sözün sarsar beni
    bilinmez denizlerin kuytu koylarında
    bul beni
    bil beni
    al beni
    bu saçmasapanlıktan kurtar beni
    uykusuz gecelerin gizli örtüsünden
    çıkar beni
    ben bunları kimseye anlatmadım
    kendimle bile konuşmadım
    bir tek sen duy diye, sen bil diye, sen anla diye

sor beni
    bul beni
    sessiz şarkılarda çal beni
    bulutlar ülkesinden kuru topraklara
    indir beni
    sez beni
    yaz beni
    karmakarışıklığımdan çöz beni
    birikmiş tortuların kirlisularından
    süz beni
    kendimle bile konuşmadım
    bir tek sen duy diye
    sen bil diye
    sen anla diye
    #425176 (tankut kabza, 14.07.2006 16:11)
  2. (bkz: light)
    #425181 (tankut kabza, 14.07.2006 16:12)
  3. sevgi kutsaldır ve hisler dile gelmediği kadar değerlidir. kimse duymasın isteriz. bunu anlatan şarkıdır kimseye anlatmadım.

kendimle bile konuşmadım
    bir tek sen duy diye
    sen bil diye
    sen anla diye...
    #1097976 (gonulcelen, 03.01.2007 11:01)
  4. sen duyyy diye

sen billl diye

sen anlaaa diye..!
    #1633430 (havada panik, 12.05.2007 01:16)
  5. insanı yerden yere vuran bir şarkıdır. "alkol ile gitmeyenler" "giderse bir daha gitmeyecek olanlar" listesine alınan şarkıdır.
    #1801765 (lost control, 21.06.2007 20:32)
  6. acıtan şarkı. ama neresi acıyor insan bilemiyor, kestiremiyor. * ayrıca bu şarkıya soft deniliyor ama, etkisi pek öyle değil ben onu bilir söylerim.
    #2519368 (novakatinamite, 26.10.2007 11:11)
  7. kendimle bile konusmadim kisminin dogrulugu bir an kendinizden korkmaniza sebep olan sarki.
    #2647637 (phoebe buffay, 30.11.2007 19:35)
  8. ayrıca simon and garfunkel'in old friends şarkısını andıran şarkı.
    #3048790 (jagatai, 23.02.2008 19:31)
  9. yavaşça, zamanla, ama derinden vuran bülent ortaçgil şarkısı.
    #3333373 (pelvis, 29.04.2008 02:15)
  10. bulut falı.
    (#425176)
    #3864310 (godot yu beklerken, 24.08.2008 18:48)

© 2008 - uludağ sözlük

kimseye anlatmadim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kimseye anlatmadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kimseye anlatmadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» inter city firm » ogretmen bakanligi » tansel colasan in emekli olmasi » barack obama » tori amos » 457 ytl 63 kurus » emine senlikoglu » bir kadinin en masum oldugu an » acikan sozluk yazarinin drami » ogretmenlerin seminer calismalari » avrupa birliginin sozlugu okumasi » milyaket » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » genpatech » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tala karinca yumurtasi yagi » yandaki okul servisi » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » erotofobi » hayati » bak ne diyor kayahan abi » capa » maden muhendisi » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » sevebilme ihtimalini sevmek » erkek delisi » fifa 09 daki genc yetenekler » tanimadigin kizi msn e eklemek » coleslaw » americanista