kimseler bilmez 

kapat
  1. yücel arzen in 2002 yılında çıkardığı albüm. bu albümdeki hayat beni gözlerimden öptü şarkısı dadından yenmez güzelliktedir.

(bkz: bu ukteyi veren şu ukteyi de verdi)
    (bkz: hayat beni gözlerimden öptü)
    #132305 (impayatoy, 26.03.2006 06:33)
  2. sanatçı, gevheri'yi halkla yeniden buluşturan türküsü "kimseler bilmez"i kendine has yorumuyla çıkış ve klip parçası sunmuştur.

(bkz: ey benim nazlı cananim)
    #1772896 (sonkuzu, 15.06.2007 18:52)
  3. sözleri:

ey benim nazlı ceylanım severim severim kimse bilmez
    bir ateş düştüki başa tüterim kimseler bilmez
    ey benim nazlı çiçeğim severim severim kimse bilmez

bak şu kalbimin işine saldı sevdayı başıma
    gece gündüz aşk ateşi ile yanarım yanarım kimse bilmez

ben aşığım ben aşığım değmeyin dostlar
    bugün benim için ötsün kuşlar
    ne olur bugün benim için essin rüzgar
    otobüslere bugün bilet atmayın parasız götürsün dolmuşlar
    bugün, bugün pazar şiirini benim için yazmış olmalı nazım
    mutlaka benim için yazmış olmalı
    çiçekler benim için açsın, yağmur benim için yağsın
    ben aşığım…

varın söyletin hayına girmesin benim kanıma

ben aşığım değmeyin dostlar
    bugünde benim için akmasın trafik
    benim için ağlamasın hiçbir çocuk
    günü geldi ama ödemiycem kiramı
    borçlarımı ödemiycem
    bu gün ne olduysa oldu seni sevdiğimi anladım
    istanbul bile güzel gözüktü gözüme, bizim gözüktü
    bir türkü tutturdum gevheriden onu bile güldürdüm halime

şeklinde olan içli şarkı.
    yücel arzenin tok sesine çok yakışmıştır hele de funda arar vokali pek $ukela olmuştur.
    dinleyiniz dinletiniz ama en önemlisi siz de bir gün bu şarkıyı birilerine ithaf edebiliniz. *
    #2245723 (nektar, 02.09.2007 01:04)
  4. yucel arzenin en guzel sarkisidir. nazim hikmete ve siirine yaptigi atifla daha da bir tadindan yenmez.

"bugün, bugun pazar şiirini benim için yazmış olmalı nazım
    mutlaka benim için yazmış olmalı"
    #2245755 (yogurette, 02.09.2007 01:08)
  5. aşık olup da içi içine sığmayan bunu sağa sola ve bütün dünyaya duyurmak isteyen kişinin duygularına tercüman olan bir şarkı. yucel arzen in yorumunun güzelliğini de unutmamak lazım tabi.
    #3502677 (delaki, 06.06.2008 16:29)

© 2008 - uludağ sözlük

kimseler bilmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kimseler bilmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kimseler bilmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» militarist ulkede beden dersi » boliviano » ismail saib sencer » suudi arabistan » gecegece » bir de sen gitme » cok guzel hareketler bunlar esprileri » avasin » susannah york » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » eren keskin » 50 cent » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » yaran entryler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beyaz melek » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » edwin boekamp » ogrenci evi lezzetleri » cesedin bogazina corap baglamak » taze ekmek kokusu » kim nerede » ciftin ozel gunu » rainer maria rilke » ataturk un bursa nutku » stephen appiah » kravat baglamak » radyo uludag » albert finney » fatih kacan