kimse kimseyi degistiremez 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kimse kimseyi kesmiyor
  2. dunyanin hicbir insani dunyayi degistiremez
  3. ben kimseyi sevemiyorum
  4. kimseyi kiramamak
  5. sen kimseyi sevemezsin
  6. kimseyi taniyamazsiniz
  7. kimseyi sevememek
  8. kimseyi sevmedim
  9. hic kimseyi universiteye tasimama
  10. keske hic kimseyi tanimasaydim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ucyuz besyuz » yiyebildigin kadar ye kampanyasi » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » adobe photoshop cs4 stonehenge » umut kuzey » imhotep » ihtiyarlar heyeti » gulf stream » sehrekustu » lagimcibasi » davut » semsi yastiman » online vaziyette gunah isleyen yazarlar » nuri sozkesen » hande kaya » iyilik ve kotuluk » super loto » ingilizceye giren turkce kelimeler » o cocuklari » madimak muze olsun kampanyasi » lafateignoranti » pinarbasi nin tarihi eserleri » avrupa yakasi mahmut » cenin icinde cenin » ve geppetto tayyib i yaratti » uludag sozluk teki fisleme hastaligi » karanligin lideri » yildiz teknik universitesi 2008 bahar senlikleri » midkemia a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa