kimse keyfinden tecavuzcu olmaz 

kapat
  1. tecavüzcüler odası başkanın yaptığı açıklama.

elbette keyifden olmaz, devlet atamasıyla gerçekleştirilir...
    +a.o. sen ormanda
    -f.r. sen hırsızlığa girdiğin evde
    +ş.ç. sen arka sokaklarda
    -ve sen ğ.s. otobüste fordlayarak mecburi görev sürenizi tamamlayacaksınız...

-töbe töbe-

öte yandan da kapını sıkı ört hırsızı günaha sokma demiş atalarımız...
    sende kıçını güzel kapa, milleti tecavüzcü yapma...
    o da don juan olsun, o da şiirler ezberleyip sana serenatlar yapsın, evine çiçek yollasın, seni güzellikle ayartmaya çalışsın, babandan istesin. evlenin. sonra güzel güzel sevişin.
    #3614323 (rodcracker, 03.07.2008 15:31)
  2. ya neyinden olur denilesidir.
    #3614325 (lolita lempicka, 03.07.2008 15:31)
  3. tecavüzü keyif almak amacıyla yapan insan için denilecek en saçma şeydir.
    #3614331 (glylay, 03.07.2008 15:33)
  4. - kimse keyfinden tecavüzcü olmaz, tecavüzcü olunca keyif alır.
    - abi bizde de kimse keyfinden katil olmaz, katil edecek bir pezevenk çıkar!
    - oldu o zaman, ben gideyim...
    #3614405 (crysania, 03.07.2008 15:46)
  5. (bkz: tecavuzcu coskun)
    #3614487 (tu kaka bana, 03.07.2008 16:03)

© 2008 - uludağ sözlük

kimse keyfinden tecavuzcu olmaz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kimse keyfinden tecavuzcu olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kimse keyfinden tecavuzcu olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ali baspinar » tomcat » none » tokat gibi cevaplar » maksat ayagin alissin » holy wars » aldatmasin diye ozurlu sevgili bulmak » gani ruzgar savata » nba den avrupa ya tasinan basketbolcular kervani » ozlem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games