kimse hosgelmis dememis diyim bari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. henuz kimse entry nize budur iste dememis
  2. hosgelmis
  3. ben sana dememis miydim
  4. hayatinda hic keske dememis insan
  5. hosgelmis x inci nesil yazar
  6. entryleri ile dikkat ceken hosgelmis yazar
  7. kendinden onceki nesile hosgelmis diyen yazar
  8. a mi diyim b mi diyim
  9. a mi diyim b mi diyim c mi diyim d mi diyim
  10. aman diyim

© 2008 - uludağ sözlük

kimse hosgelmis dememis diyim bari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kimse hosgelmis dememis diyim bari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kimse hosgelmis dememis diyim bari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cikolata » bilgi » pkk nin sol dusuncenin arkasina saklanmasi » f a von hayek » koca tren ufak ray vay yavrum vay » treblinka » dersim isyani ile meshur tunceli de dogan insan » 1980 askeri darbesi » dilber kocarslanli » ayrilik » nida tufekci » film izlerken surekli konusan insanlar » mesut yar la uyan turkiye » gormeden once olmeniz gereken 101 sey » guclu devlet ile zayif toplumun uyumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vital remains » one rode to asa bay » sareban » turklerin yerini soyle sana sikolata alazayim » soyleyemedim » danino hayvani » artik sevmeyecegim » seri katil olmak icin gerekenler » keane » bir kiza sirtini cignetmek » insanin sevgilisinin kendi seovisi olmasi » black tide » alip basini gitme istegi » howard wolowitz » atma kaydirma manevrasi