kimse acilim yapmasin her sey oldugu gibi kalsin 

kapat
  1. 1980 model ve sonrası türkiye cumhuriyeti vatandaşları arasında yaygın olan düşünce biçimi.

chp başörtülülere yönelik açılım yapmasın, sorun aynen devam etsin...
    akp kürtlere yönelik açılım yapmasın sorun aynen devam etsin...
    mhp alevilere yönelik açılım yapmasın sorun aynen devam etsin...

iyi de bilader sorun partilerin kemikleşmiş konulardaki taşlaşmış fikirlerindeki sabitlikleri değil midir? değişen bir dünya ve değişmek zorunda olan bir ülkede yaşıyoruz. zaman zaten samimiyetin derece ve durumunu gösterecektir. şu halde açılımların zararı ne ola ki?

açılım yapılsın kardeşim. destekliyorum. hatta "açılın ben doktorum!"
    #4303897 (cemil abi, 01.12.2008 09:42)
  2. herkesin bildiği ve çözüm beklenen konularda çözüm üretmek yerine "açılım" gibi yeni nesil bir neo liberal komediden bıkan kişilerin haklı isyanı olan ifadedir. kimseyi gerizekalı yerine koymaya gerek yoktur, açılım denen zırvalığın herkes tarafından farkedilebilecek kadar komik bir maske olduğunu illa ki farkedip de dillendiren birileri olacaktır.
    #4303905 (bedevix, 01.12.2008 09:48)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kimse acilim yapmasin her sey oldugu gibi kalsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kimse acilim yapmasin her sey oldugu gibi kalsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kimse acilim yapmasin her sey oldugu gibi kalsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kimse acilim yapmasin her sey oldugu gibi kalsin. Copyrights of the articles are belong to their authors.