kimlik bunalimi 

kapat
  1. kişilerin kendilerini hangi kimliğe dahil edeceklerini bilememesi, kimliğin çeşitli nedenlerden dolayı kayıp olması, buhran yaşamak, kimlik karmaşası.
    #648284 (asiti kaçmış kola, 19.09.2006 15:35)
  2. (bkz: ergenlik)
    #648303 (sidikli, 19.09.2006 15:43)
  3. bireyin özellikle ergenlik döneminde kendi kimliğini oluşturmak için verdiği mücadeledir.
    #2681828 (redwire, 10.12.2007 00:10)
  4. bir kısım yazarın entry yazarken ortaya koydukları davranış.

bir entryde genç kız, diğerinde olgun erkek, bir başkasında ayrılık acısı çeken kişi. ara ara girdiği sırnaşık kadın, liseli oğlan triplerine girmiyorum.

biliyoz lan işte. 40 yaşında hatunsun. nedir yani? asılırlar diye mi tüm korku?

cix cix cix.
    #3312798 (izam, 24.04.2008 16:27)

© 2008 - uludağ sözlük

kimlik bunalimi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kimlik bunalimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kimlik bunalimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nukleer enerji hakkinda onyargilar gercekler » nacres » futbol muhabbetleri » fc llama » domates corbasinin icindeki uzadikca uzayan kasar » 6 eylul 2008 kuba abd maci » sivaz » sarisin mavi gozlu zenci japon » dis fircalarken burna giren dis fircasi » kabak cekirdekli servera tasinmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games