kimin kimin cocugu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah verince kimin oglu kimin kizi demez
  2. kimin entry si kimin cebinde belli degil
  3. kimin eli kimin cebinde belli degil
  4. kimin meftunuyum kimin mecnunu
  5. kimin eli kimin cebinde
  6. kimin var ki
  7. sen kimin kizisin
  8. bu vatan kimin
  9. kimin kulusun
  10. el ustunde kimin eli var

© 2008 - uludağ sözlük

kimin kimin cocugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kimin kimin cocugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kimin kimin cocugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» goztepe » sozluk tarihi » teroristlere dusman degil suclu gozuyle bakiyoruz » amy macdonald » aiesec » sukru ayalan » ne icersiniz diyen garsona bilmiyorum demek » turk solunun nazim hikmet fetisizmi » marpione » eski sevgiliyle karsilasmak » opera » 2 ekim 1994 galatasaray besiktas maci » 24 eylul 2008 real madrid sporting gijon maci » lpg li araba » kaniksamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » meme mi bu » 18 yasina girer girmez geneleve giden insan » bekaret beyindedir » seri katil olmak icin gerekenler » devourment » sozlukten cikis zamani » baslat » schizo » ulkemin sevecen durust sempatik hanimlari » irish cream » itu sozluk » caba uzerine » romantik erkek realist kadin ve ask » marmaray projesi laneti » bizim evin halleri