kimin entry si kimin cebinde belli degil 

kapat
  1. bazı entrylerin kimden alındığı, kime ithaf edildiği, kimlerin o entrylerle kimlere dokundurduğu, kimlerin o entrylerde kimleri ima ettiği, kimlerin kimlerle o entryler vasıtasıyla irtibata geçtiği, kimlerin kimlerle....kimim ben yahu? şeklinde bir boşluğa insanı sürükleyen entryler ve durumlar için söylenen söz öbeğidir.
    #414037 (devedikeni, 11.07.2006 11:30)
  2. (bkz: kimsesiz bir delinin mal beyani)
    #414041 (deep, 11.07.2006 11:31)

© 2008 - uludağ sözlük

kimin entry si kimin cebinde belli degil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kimin entry si kimin cebinde belli degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kimin entry si kimin cebinde belli degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» geleneksel gay oyunlari » jim raynor » izmir » konsolidasyon » raggy oktay » antalyali olmak » guiaro ronaldo » koli bandi ile top yapmak » fler » bugun girilen entry a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci