kimi sevsem terk ederim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kimi sevsem ben
  2. kimi sevsem sensin
  3. kimi dertten icer kimi neseden ben icerim siseden
  4. kimi sever gonulden kimi raikkonen
  5. israr ederim o bicim dans ederim
  6. kimi tolga der kimi raikonen
  7. kimi raikkonen kimi degil
  8. sevsem oldururler sevmesem oldum
  9. sevsem oldururler sevmesem olurum
  10. giden mi terk edendir kalan mi terk etmis demektir

© 2008 - uludağ sözlük

kimi sevsem terk ederim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kimi sevsem terk ederim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kimi sevsem terk ederim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» red alert 2 yuri s revenge » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi » kisveye burunmek » cizgi roman » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » yaran yanlis okumalar » when nietzsche wept » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » sozcu » huzun » insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » aciz olmak » nazli oksuz » jakob van hoddis » bas peri kulina » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » prezervatif » adnan sezgin » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi » prof dr recep yaman karadeniz » sucugu dogradiktan sonra soymak » avcilar kampusu » domaltip bafilemek » asansorde bir basina yapilanlar » yaran cep telefonu mesajlari » nesquik » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » turk kizlari » sacriter » galatasaray formasi » harry kewell