kime gore 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kime gore bana gore neye gore sana ne
  2. kime gore neye gore kime gore neye gore hoppa
  3. kime gore neye gore diyeni tekme tokat dovmek
  4. basligin altina kime gore neye gore yazmak
  5. neye gore kime gore
  6. kime gore neye gore
  7. neye ve kime gore
  8. kime gore tanim
  9. her seye kime gore diye ziplayan yazar
  10. neye gore guzel kime gore guzel

© 2008 - uludağ sözlük

kime gore başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kime gore ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kime gore nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alderney » don kisot » sacriter » hazreti ayse » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » karamboldedans » insan klonlama » ocalan yuz akimizdir » vicortus » ridvan dilmen » migfer » tepki memesi » arditi » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » 24 yasinda ergenlige girmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » uludag sozluk » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » doviz fiyatlari » aydogan babaoglu » umut sarikaya tipi mutsuzluk » dp perfumum » general motors » nemfomani » a fine romance » silikon yorgan » shrek corum versiyonu » incir pub » the usual suspects