kim vurduya gitmek 

kapat
  1. faili meçhul cinayete kurban gitmek ya da bir kavgaya karışıp bilmediği birinden darbe almak.
    #1274561 (abberline, 08.02.2007 11:06)

© 2008 - uludağ sözlük

kim vurduya gitmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kim vurduya gitmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kim vurduya gitmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sener eruygur » cok guzel hareketler bunlar » beni susarken bolme » kuzey irak » bolgan » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » full metal jacket » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » sizin dininiz size benim dinim banadir » burkay » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » gossip girl » with the beatles » sozlugu karistirmak istemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yalcin kucuk » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » kapini calan benim » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » teroristlerle anlasma yapan devletler » ataturk geri donse soylecegi soz » insanlari super kahramana donusturen bocekler » rafineri » mehmet yildiz » serkan gedik » aura » frikigin cift vurusa donusmesi » arkadasinin ensesine saplak atan penguen