kim olmus 

kapat
  1. kimin öldüğü hakkındaki merakı dile getiren sorudur.
    #729095 (zlatan1937, 12.10.2006 21:49)
  2. kendisinin aslında "seni anlamadım sorunu veya söylediğini tekrarlar mısın?" anlamında kullanılabilceğini ve aslen şahsen kullandığım bir tepki olamsının yanı sıra kendisi çok sevdiğim bir arkadaşımla**, çok uzaaaaak diyarlarda okumaya gittiğimiz yıllarda* artık yanımızda ikimizden başka türkçe konuşan olmadığı için saçma olgular yaratmaya başladığımızda yaratmış olduklarımızdan en bombası en güzeli olarak sayabileceğim tepkilerdendir ayrıca.

- ya abi, şu hede hede hödö hödö
    - ne, kim olmuş?
    - hö??!
    - puahahahhahahahahaha
    - puhahahahahahahhahah *

- ya kardeşim ne dicem ya, heden hödön heden
    - kim olmuş?
    - ya abi heden hödön, hödödst hedest...
    - aaa ulan .....*, baksana artık almanca saçmalamaya başladın*
    - aha aha, canım benim, çok komiksin.*

- hedest hödöst
    - kim olmuş?
    - entshuldigung? was?
    - nichts...*

- hey du! höden hedöst (hey sen! hödö hede)
    - was, wier haben gewessen? (ne, kim olmuş?)
    - kein einung, warum du habst mir das gefragt? (bilmiyorum, neden bana soruyoun ki?)
    - off yok bişey ya, bu kadar da boş olmayım yaaaaaa
    - was, ich kann nicht geverstanden? (ne, anlamadım?)
    - nichts nichts.... (yok bişey, yok bişey...)
    #730289 (chemsuk, 13.10.2006 02:43 ~ 07:03)
  3. iki kişi konuşurken " muhabbetiniz sarmadı, yeterin değiştirin şu saçma muhabbeti" diye çıkışmak yerine "kim ölmüş" dersin..bu soru umursamaz bir edayla konuyu dağıtacaktır..
    #744207 (cruachan, 16.10.2006 14:47)

© 2008 - uludağ sözlük

kim olmus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kim olmus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kim olmus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beirut » kavusamazsin orospu olur » ahmet karayay » blitzkrieg » night ark » uypaciyakoverbeni » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » morgan freeman » bugun benim dogum gunum » canim cigerim » leonce ile lena » cupcake » ernesto che guevara » while the cold winter waiting » osmanli cumhuriyeti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » palm mute » jan jojem » no air » kacin buyuyor galiba » can yucel cevirisi » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » anne ben kimim » dalgaci mahmut » kuresel finans krizi icin cozum yollari » 80 lerde cocuk olmak » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » hexenkessel » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » sezercik onun bunun cocugu » jean paul sartre