kim demis ki 

kapat
  1. cem ozkan' in don bana' ya hazirlik sarkisi...

kim demiş ki benim sana
    hiç ihtiyacım yok diye
    benim sana havadan sudan daha çok ihtiyacım var

sen bambaşka bir güzelsin
    bu canıma can verirsin
    her anımda her günümde
    beni baştan fethedersin

kim demiş ki benim sana
    hiç ihtiyacım yok diye

bu canıma can verirsin
    her anımda her günümde
    beni baştan fethedersin

gözyaşların akmasın sakın
    sakın canın sıkılmasın
    ver bana tüm hüzünlerini
    senin kalbin kırılmasın
    dök bana tüm kederini
    güzel gözlerin dolmasın

bu canıma can verirsin
    her anımda her günümde
    beni baştan fethedersin
    #2104759 (seybn, 10.08.2007 12:14)
  2. kuş tüyü ile doldurulmuş bir yastık gibi sarılası gelir insanın bu şarkıya.
    hayvanların kılına zarar gelsin istemedim ben.. sarılacak, içi dolu ve yumuşak başka bi'şey olmadıgından..
    ama olsun;
    "..ver bana tüm hüzünlerini
    senin kalbin kırılmasın... "
    #2275708 (mintiminti, 07.09.2007 00:33)

© 2008 - uludağ sözlük

kim demis ki başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kim demis ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kim demis ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lens cikarmak » ahmet hakan coskun » ziraat aniti » kerbela » chuck » 14 ler olayi » korsana hep destek tam destek » evde televizyon bulunmamasi » metallica metalcisi » youtube a erisim yasagi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci