kim arar 

kapat
  1. genelde sekreterlerin " bilmem kim le görüşebilir miyim? " sorunuza verdiği cevap.
    ne demektir kim arar? bir kere geniş zamanlı bir soru. oysa ben o an için arıyorum.
    " kim görüşmek istiyor? "daha mantıklı bir cevap değil mi de ; bunlar anlaşmış gibi " kim arar? " diyor.

bir de konu neydi? var ama ona hiç girmeyeyim.
    #1433222 (brcyzdm, 20.03.2007 17:10)
  2. nilüfer'in meşhur şarkılarından birisi.
    #1433226 (mejo, 20.03.2007 17:11)
  3. en dejenere, en rezalet sözlerden.

insanların dillerine nasıl pelesenk olduysa artık, ne zaman bir müşteri hizmetlerini, bankayı, operatörü, iş yerini arasam hep aynı karşılama: "kim arar?" bu nasıl bir pişkinlik, nasıl bir vurdumduymazlık, nasıl bir adam-sende-cilik bir türlü anlamdıramadım.

- ahmet bey'le görüşecektim.
    + kim arar?
    - ali, veli, hüseyin arar işte. başka?
    + aman. hemen bağlıyorum. (bir de ukala)

+ kim arar?
    - ben gizli teşkilattan kemal. çabuk bağlayın.
    + amman diyeyim.

+ kim arar?
    - funda arar, seray sever, hande yener.
    + iğrençti.
    - bilmukabele.

delirtmeyin insanı yahu.
    #2504015 (larker, 22.10.2007 15:45)
  4. (bkz: funda arar) *
    #2557484 (auspuff, 05.11.2007 04:16 ~ 04:17)

© 2008 - uludağ sözlük

kim arar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kim arar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kim arar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benjamin linus » cesedin bogazina corap baglamak » ask ucurur » kanyon » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » memati bakisi » olmek istemek ama olememek » haydi ic de cay koyayim » birinin sizi sevdigini baskasindan duymak » bezele » mustafa denizli » goncourt akademisi edebiyat odulu » silikon yorgan » bir gun » bekaret onemsizdir diyen erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yunanca » satisa cikarilan ulke » egyptian premier league » acemisinden ankara notlari » sercan yildirim » vanti lator » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » bos beles entryler » istanbul surlari » anneanneden duyulan atasozleri » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » lenovo » kurtlar vadisi pusu » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » lumpen burjuva