kilis in tarihi eserleri 

kapat
  1. kilis kenti ve çevresinde yer alan eserler.

ravanda kalesi

ulucami
    akcurun camii
    seyh camii
    seyhler camii
    hindioglu camii
    calik camii
    cuneye camii
    kadi camii

hoca hani
    baytaz hani

pasa hamami
    tuglu hamam
    cukur hamam / hasan bey hamami

ak tekke / mevlevihane
    seyh abdullah efendi tekkesi ve turbesi

kurd aga cesmesi
    ibsir pasa cesmesi
    felah cesmesi
    kucuk carsi cesmesi
    haffaf / kavaf cesmesi
    #3391696 (arabam var, 13.05.2008 13:57)

© 2008 - uludağ sözlük

kilis in tarihi eserleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kilis in tarihi eserleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kilis in tarihi eserleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ibn i arabi » red alert 2 yuri s revenge » kanyon » the day that never comes » secretcode » i belong to che » devrimci » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » 19 ocak 2008 mhp lokaline cirkin saldiri » don demeyi unuttum » aseksueller mi dover escinseller mi » dugunde candy shop calmak » beni birakip nerelere gidersin mysql server » lenova » disturbia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » prof dr recep yaman karadeniz » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » seytan tirnagi » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » lulu » olasilik » kadinlari anlayamamak » sinan engin » capa » istek ezan hatti » tetikci » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » kaltar » dikkat abdestiniz bozulabilir