kiko 

kapat
  1. *
    insan sağlığını devam ettirmek ve hastalıklardan korunmak için yavaş, basit fiziksel hareketler ve özel nefes alma teknikleri kullanılarak daha yüksek yaşamsal enerjinin sağlanması ve bilinçli bir şekilde kontrol altına alınması için yapılan, kişisel bir şifa çalışma çeşidine verilen ad.
    http://dukkan.dharma.com....g/BookDetail/Number/18545
    #926120 (larker, 29.11.2006 16:00)
  2. cm 2001-2002de bedava alınabilecek her takımda dikiş tutturabilecek takımı tek başına sırtlayabilecek forvet oyuncu
    #1318194 (ben harper, 18.02.2007 02:50)
  3. (bkz: güiza)
    (bkz: archer)
    (bkz: okçu)
    #3649968 (a kare kok uc bolu dort, 11.07.2008 11:37)

© 2008 - uludağ sözlük

kiko başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kiko ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kiko nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aciz olmak » sucugu dogradiktan sonra soymak » cok zor uyanan insan » ntv muhabiri » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » imper » prezervatif » acz ve fakr » ben bilmem beyim bilir » the boy in the striped pyjamas » kivikocan » boyoz » iran » fatal » avrupa birliginin sozlugu okumasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » 14 ocak 2006 saldirisi » kurtlerin azinlik olma hevesi » don t bother me » jet » aysengruda » drunk mail » grigory petrov » kondisyoner » moderator bizim siparis nerde kaldi » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » yillara gore kahvalti aliskanliklari » turkiye umit milli futbol takimi » italiano » kimse yazmazsa ben yazarim