kifayet 

kapat
  1. yeterlilik hali.
    #43317 (montajelemani, 28.01.2006 23:21)
  2. arada bir kelimelerin kaldığı vaziyet.*
    #1484768 (dabaddah, 02.04.2007 21:56)
  3. orhan veli'nin meşhur şiirinin en can alıcı kısmı. 'bilmezdim kelimelerin bukadar kifayetsiz olduğunu'
    #1484854 (snmat tablet, 02.04.2007 22:14)
  4. enteresan bir kadin ismi. dil surmesi* midir, nufus memurunun kalem surcmesi* midir bilinmez...

(bkz: huzun tablosu)
    #1484907 (Confusedy, 02.04.2007 22:25)

© 2008 - uludağ sözlük

kifayet başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kifayet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kifayet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» toka takip kacan kiz modeli » her gece » fatih terim i milli takimda gormek istemeyen insan » arkasindan yetisilemeyen market gorevlisi » gece ve muzik » klasik kayserili pazarlik diyaloglari » bab i ali baskini » here s my card » sozlukteki alkolizm hareketi » sozluk genelleme yeri degildir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci