kidd 

kapat
  1. an itibariyle,yeni nesil(3.nesil) çaylak yazar olan uuser.
    (laedri, 15.07.2006 00:38)
  2. jason kidd hayranı olması muhtemel yazar adayı.
    (altan, 15.07.2006 00:58)
  3. kacinilmaz bkz
    (bkz: jason kidd)
    (shyer, 15.07.2006 01:12)
  4. sözlük için önemli bir yazar olduğunu düşündüğüm iyi bir ukte doldurucusudur.
    (yasakani, 02.08.2006 03:06)
  5. (bkz: kid rock)
    (arude50, 22.08.2006 10:53)
  6. abilerin bitanesi*.
    (xpolinomu, 17.08.2007 09:32)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» rweasley » doa » nam i diger » emmaline » jupiter jones » shots on target » belinden sopayi karnindan sipayi eksik etmiceksin » history » sozluk ibnesinin genis ailesi » sahdamar » bal ve peynir » one more lie » demir aliyo » milliyet internet » lord hamile giyim » terk edilmek » alninda penguen dovmesi ile microsoft a saldirmak » kumanda calisiyor » yar olmadin » sampiyonluk sevinclerinin cok kisa surmesi » bursa nin erkekleri » ozledim teninin kokusunu ozledim » goalunited » cnbc e » corvus corax » sosislinin pistigi yerin uzerindeki kirmizi lamba » hakan balta nin hamile esi » bulutsuzluk ozlemi » tumer metin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa