kicindan gelecek kurgulama 

kapat
  1. paranoyak kurguların argo tanımlanması.

siyasi atmosferin yükseldiği günlerde bunu çok yaşıyoruz, hatta argodaki anlam somutlaşıyor, hükümetin kıç baş ile uğraşacagı üzerine senaryolar kurgulanıyor. efendim merak etmeyin bu ülkenin insanı sağduyuludur, kimse sizin kıçınızla uğraşmaz.

sizler hep gelecek üzerine kurgular kuracagınıza, dönüp bir geçmişe bakmanız ve ideolojinizin sizi artık etken değil, edilgen bir halde senaryolar ile acitasyon yapmanıza neden olduğu gerceğini sorgulamanız ve hepimizin ve ülkenin ihtiyacı olduğu yeni sol'u nasıl oluşturacagınızı düşünmelisiniz. ''halife gelecek, kısa donumu giyemeyecem'' demekle ne gelecek şekillendirilebilinir, ne de halkın teveccühü sağlanabilir.
    #2218489 (soguk ates, 28.08.2007 21:50)
  2. beyin devreleri yanan sozluk yazarlari'nın sindirim sorunları nedeniyle dışkıları kana karışmış ve bu nedenle beyinleri birbirinden komik başlıkları sözlüğün orta yerine derc etmektedir.
    #2218557 (muhayyil, 28.08.2007 22:01)
  3. ki$inin mantığı kuvvetliyse isabetli olabiliyor bu eylem. yani tahmin yürütmek, ama en olası $eyleri tahmin ederek, hani her ihtimali görerek. tabii bu ihtimaller, o ihtimallerin mal karakterlerine sızdırılırsa ters tepebiliyor, "sen dedin ama bak tersini yaptım" demek için aksini yapabiliyorlar. bu yüzden mallara "sen bunu yapıcan, nihhahhahhahhaaaaaaa!" dememek gerekir. hani kahinliğin püf noktalarından bir tespittir.

kıç güzel bir $eydir, olmaması içinizde çi$n ve b.kun birikmesine neden olur. birikirlerse de acı verir.

hülasa, tahminler alttan çıkar, ama üstler hakkındadır. bu da tahmine maruz kalacak üstlerin s.çma sonucu gibi duran $eyleri hakettiğini gösterir, özellikle de haberi olmayan tespitlerse.
    #2218595 (sidikli, 28.08.2007 22:08)

© 2008 - uludağ sözlük

kicindan gelecek kurgulama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kicindan gelecek kurgulama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kicindan gelecek kurgulama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asla verdigi sozde durmayan sevgili » keskul » murat evgin in medya tarafindan zorla kakalanmasi » alkol » 100000000000000000000000000000000 » joao moutinho » deli midir nedir » umit fakirin ekmegi ise obez oldum sayende » trt spikerleri » adalet ve kalkinma partisi » masumiyet muzesi » biyonik bebek » antu com » kafaya odun yemek » cannibal holocaust » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fubu » acaba dunyada su an kac kisi siciyordur » paranin esiri » canli bombanin yakalanma ani » sehitler olmez vatan bolunmez » xbox 360 » can yucel » kerem tuzun » hadi canim sen de » gune ismail yk ile baslamak » ernesto che guevara » parmex » alone with everybody » gyzem com » duracell