kic catalina bakarken yakalanmak 

kapat
  1. herkesin başına gelebilcek bir durumdur özellikle yazın kızların belleri açık şekilde dolaştığı zamanlarda.

altta kalmamak için ,
    -'o da açmasın kardeşim ' denilerek işin içinden sıyrılanabilir .
    #3146858 (kabacocuk, 16.03.2008 02:47 ~ 03:11)
  2. kızın da gözü orasındaysa muhtemel olan vaka-i vakvakiye.
    #3146862 (sonsuzeksibir, 16.03.2008 02:48 ~ 03:16)
  3. eğer özel bir mülkü elde dürbün gözetlemiyorsanız mümkün olamayacak durumdur.

herkese açık bir alanda açık bir biçimde görünen bir kıç çatalına bakmak alenen kic catalina bakarken gorulmek olarak değerlendirilmelidir. ortada bir mağdur yoktur, mağdur olmayınca suçlu da olmamalıdır.
    #3146898 (euthanasia, 16.03.2008 03:01)
  4. mal bariz meydandaysa bakmak dogaldır. normal olarakta yakalanınca yapılması gereken bişey yoktur.
    #3146912 (balabulanmisparmak, 16.03.2008 03:12)
  5. yigit ozgur ün elinde mükemmel bir sekilde yogrulabilecek olasi karikatür konusunu andiran eylem. böyle gözümde egilmis calisan bir usta ve ona bakarken yakalanan yigit özgür adami canlaniyor. sonrasi tabi nereye gidebilecegi tahmin edilemeyen diyaloglar ve bol kahkaha.
    #3146927 (kaiserstuhl, 16.03.2008 03:22)
  6. "sonunu merak ettiydim!" diye cevap verilerek geçiştirilebilecek durum*.
    #3190358 (andlee, 25.03.2008 23:32)
  7. kıç çatalında kıl dönmesi yaşayan birinin acaba yaram nasıl oldu diye merak ettiği için ayna elinde kıç çatalına bakarken yakalanması.

+şey, yarama bakıyordum.
    -tamam, tamam.
    #3190405 (fotokopini cektir git, 25.03.2008 23:38)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kic catalina bakarken yakalanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kic catalina bakarken yakalanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kic catalina bakarken yakalanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kic catalina bakarken yakalanmak. Copyright of the articles are belong to their authors.