kibritin cakmaktan cok daha sonra icad edilmesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kibritin cakmaktan cok daha sonra icat edilmesi
  2. daha sonra
  3. icad
  4. bu konuyu daha sonra isleyecegiz
  5. bir kez daha yenileyeyim sonra kalkarim
  6. daha sonra tekrar deneyiniz
  7. daha sonra bir aciklama yapacagim arkadaslar
  8. bu askerin ismi daha sonra aciklanacak
  9. otobuste yer verdikten sonra bir daha oturmamak
  10. turbanin daha sonra girecegi yerler

© 2008 - uludağ sözlük

kibritin cakmaktan cok daha sonra icad edilmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kibritin cakmaktan cok daha sonra icad edilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kibritin cakmaktan cok daha sonra icad edilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yerel radyo reklamlari » it won t be long » ilk planor » barack obama » deniz yilmaz » dolunayisi » dis macununu surekli ortasindan sikan ev arkadasi » yaprak dokumu » serefsizlik » tersten yazmak » moderasyon » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » gse » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » ask yaralar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kapini calan benim » silmekten asinan burun » marcel petiot » uludag sozluk yazarligi yemini » kim nerede » trinidad tobago milliyetciligi » deus sive natura » 17 asker sehit olurken halay ceken milletvekili » sinan engin bilgisiyle istifa etti » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » asker kocasi olmak » 402 nolu sinifin cocuklari » aktutun baskininda ergenekon parmagi » vatan » yutkunmak