kibritcopu 

kapat
  1. sözlükte bir yazar. kimse hoşgeldin dememiş lan. hoşgeldin!
    (herostratos, 09.12.2006 23:40)
  2. vasati olarak kırk tanesinin bir araya gelmesi ile kibrit kutusunun içini dolduran yanan çubuk.
    (micomania, 09.12.2006 23:48)
  3. herostratosa cok tesekkur edip hosbuldum diyen yazardır..
    (kibritcopu, 11.12.2006 15:06)
  4. nicki gibi entarilerinin de güzel olamasını dilediğim yazar. *
    (no leaf clover, 11.12.2006 15:11)
  5. armudun sapı, elmanın çöpü nickinide kullanma ihtimali yüksek olan yeni bir yazardır. hoş gelmiş olsun.
    (komikimben, 11.12.2006 15:12)
  6. (#951486)nolu entrysiyle takdirimi kazanmış, velhasıl takip etmek istediğim yazar.
    (flyaway, 28.05.2007 22:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» aslantepe ali sami yen spor kompleksi » derken bosalma » hayati diger insanlardan bir adim onde yasamak » rind » abdullah gul un age of empires de paladin olmasi » ilac yerine afyon kullanmak » guluslerimizin bedelini oduyoruz » anoreksiya » sirkulasyon » soldier of fortune » bizkacparayiz com » kahta nin tarihi eserleri » gunluk » samimiyetin sinirinin olmamasi » sait faik hikaye armagani » sihhiye orduevi » enis akin » angela merkel » samandag in tarihi eserleri » fransiz kadinlari » asksiz bir omur hayal edememek » rs ne la » konya ozel buyukkoyuncu fen lisesi » dedim komutanim bi siktir git » yasaklari pratik zekasiyla egale edenler » ydu sozluk » haydi hayirli tiraslar » de mysteriis dom sathanas » four seasons hotel bosphorus a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa