kibris turk mukavemet birligi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turk mukavemet teskilati
  2. turk mukavemet tugayi
  3. kibris turk cemiyeti
  4. kibris turk federe devleti
  5. kuzey kibris turk cumhuriyeti
  6. kibris turk baris kuvvetleri
  7. turk ordusunun kibris tan cikmasi
  8. kibris turk kuvvetleri alayi
  9. kibris turk hava yollari
  10. kibris turk baris kuvvetleri komutanligi

© 2008 - uludağ sözlük

kibris turk mukavemet birligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kibris turk mukavemet birligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kibris turk mukavemet birligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ucuncu » black metalin bogurtu ve hiriltilar butunu olmasi » demokrasi » wolverine » annelerin dondurma kutularini saklama kabi yapmasi » sigara icmeyip icki icen insan » mitsubishi lancer evolution ix » don t play with matches » boyundan opulmek » karsi aydin » tuvalette diski yerine para cikarmak » murat karayalcin in melih gokcek e ayar vermesi » bazi seyleri soyleyememek » turkiye memurlar arasi solitaire turnuvasi » yuce turk devletine kurdu olamayan bir kurdun ozru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 100 yil sonra bugun » kursun asker » wrath of the lich king » ayiya dayi demek » lighthouse family » cocuguna eski sevgilinin adini vermek » halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » braun silk epil reklamindaki gavat bey » trt dublajcilari » istanbul » vonal » deli mi ne » bursastore » sehitler olmez vatan bolunmez » olgun kadin